Loading...

Oglašavanje u novom Priručniku za zaposlene u turističkim agencijama

25.11.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Publikacija će biti tiskana na hrvatskom jeziku u dvije i pol tisuće primjeraka, a rok za dostavu oglasa je 10. prosinca 2014.

Udruga hrvatskih putničkih agencija priprema četvrto izdanje Priručnika za zaposlene u turističkim agencijama 2014./2015. na hrvatskom jeziku, u nakladi 2500 primjeraka.

Priručnik za zaposlene u turističkim agencijama zanimljiva je kombinacija rokovnika i priručnika te je zbog svoje funkcije i izgleda izrazito dobro prihvaćen od strane UHPA-inih članova. Priručnik se dostavlja direktno u ruke svim zaposlenim u turističkim agencijama, UHPA-inim pridruženim članovima te relevantnim situacijama.

Sadržaj: Priručnik sadrži brojne korisne informacije, praktične savjete i upute koje zaposlenima u turističkim agencijama omogućavaju lakše razumijevanje pojedinih područja i procesa poslovanja (referentnu pravnu literaturu - zakone, propise, pravilnike i druge relevantne pravne dokumente koji se primjenjuju u Hrvatskoj i/ili na međunarodnoj razini); informacije o UHPA-i i njenim aktivnostima, popis i djelatnosti članova UHPA-e; korisne adrese i kontakt podatke (ministarstva, diplomatska predstavništva, zrakoplovne tvrtke, udruge u turizmu) i druge informacije koje mogu biti od koristi zaposlenima u turističkim agencijama u njihovom svakodnevnom radu.

Distribucija: Priručnik se tiska i dijeli besplatno po jedan primjerak svakom zaposleniku članica UHPA-e. Također se dostavlja raznim institucijama: Hrvatskoj turističkoj zajednici, Ministarstvu turizma, Hrvatskoj gospodarskoj komori, strukovnim udrugama u turizmu, obrazovnim ustanovama, oglašivačima i dr.

UHPA će priručnik promovirati na prigodnim prezentacijama kao i oglašavanjem u raznim medijima.

Zakup oglasnog prostora vršit će se prema redoslijedu pristiglih narudžbenica, odnosno raspoloživom prostoru i konceptu priručnika po cjeniku i uz uvjete koje dostavljamo u privitku. Narudžbu oglasnog prostora potrebno je dostaviti UHPA-i do četvrtka, 04. prosinca 2014. godine putem popunjene i potpisane Narudžbenice o zakupu oglasnog prostora na e-mail anita.libric@uhpa.hr ili faks (01) 23 60 655.

Rok za dostavu oglasa pripremljenog za tisak je 10. prosinca 2014.

Download:

 

Vaši komentari