Loading...

Oglašavanje u novom UHPA Directoryju

21.05.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Mogućnost zakupa oglasa je do 30. lipnja. Publikacija izlazi na engleskom jeziku, a distribuira se na turističkim sajmovima diljem svijeta

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) priprema novo, 15. izdanje godišnjeg agencijskog priručnika/ adresara na engleskom jeziku UHPA Directory 2014/15.

Publikacija donosi korisne informacije organizatorima putovanja i turističkim agencijama te podatke i pregled djelatnosti članova UHPA-e.

Važan dio priručnika su oglasi redovnih i pridruženih članova, hotela, prijevoznika, turističkih zajednica te nacionalnih parkova. Ističemo, u priručniku se mogu oglašavati i sve ostale  tvrtke koje nude usluge ili proizvode vezane uz putovanja, a koji ne konkuriraju onima koje nude UHPA-ine članice.

Agencijski priručnik UHPA-e pouzdan je izvor podataka i preporuka uvrštenim članovima kod potencijalnih partnera i klijenata u inozemstvu i zemlji.

Dodatne informacije o oglašavanju u UHPA Directoryju  mogu se dobiti u Odjelu marketinga UHPA-e na mail anita.libric@uhpa.hr ili na telefon 01 483 6118.

Rok za dostavu narudžbenice za zakup oglasa je 30. lipnja, a za dostavu oglasa 5. srpnja. (np)

Prolistajte UHPA Directory 2013/2014

Vaši komentari