Loading...

Olimpijske igre u Londonu – Trendovi, prodaja karata

18.07.2012
Atlas d.d.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

adriatica.net Grupa i njene tvrtke članice ekskluzivni su zastupnik za Hrvatsku za prodaju ulaznica za nadolazeće Olimpijske igre. Prije desetak dana individualni klijenti su počeli tražiti aranžmane, a najtraženiji su oni za rukometno natjecanje.

Aranžmani za Olimpijske igre u Londonu u početku su se prodavali uglavnom u korporativnom segmentu, no u posljednjih desetak dana zabilježen je interes individualnih putnika, koji su prvenstveno zainteresirani za praćenje rukometa.

Cijene karata za kvalifikacijska rukometna natjecanja kreću se od 20 do 50 funti, a cijenama treba pridodati i 20 posto koliko iznosi naknada za izdavanje. Karte za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska-Danska rasprodane su, no trenutno se radi na pribavljanju dodatnog kontingenta istih, a dodatni kontingent osiguran je Atlasovim klijentima i za ostale utakmice (primjerice, Hrvatska-Koreja, 29.07.).

Uglavnom su traženi aranžmani koji uključuju ulaznicu za rukometno natjecanje, jedno noćenje s doručkom u hotelima s 3* (uključuju i transfer) po cijeni od 1.779 kn po osobi. Jučer su u prodaju pušteni i aranžmani za polufinale i finale u rukometu, koji uključuju charter let, transfer i smještaj (2 noćenja s doručkom, 10. do 12. kolovoza) po cijeni od 6.550,00 kn po osobi (obavezna je doplata za zrakoplovne pristojbe u iznosu 750 kn po osobi).

Cijene karata za polufinale i finale kreću se od 20 do 125 funti, a cijenama treba pridodati i 20 posto koliko iznosi naknada za izdavanje.

Što se samih trendova tiče, interes je sukladan očekivanjima, odnosno, sukladan interesu za Olimpijske igre općenito, za kojima u Hrvatskoj ne vlada prava sportska groznica, no svakako je prodaja u uzlaznoj putanji. Zanimljivo je kako su i sami hotelijeri snizili cijene smještaja u proteklom periodu, iako su cijene još uvijek znatno više no u terminima van Olimpijskih igara.

Atlas je svojim klijentima osim samih aranžmana, pripremio i brojne sadržaje na samoj destinaciji, poput tura po Londonu po posebnim cijenama – nižima od 5 do 10%, obilaska muzeja, izložbi, mjuzikala i sličnih atrakcija. Vrijedi napomenuti kako se uz ulaznicu dobije i dnevna karta za metro jer su sportovi locirani na različitim lokacijama.

Atlas klijentima još uvijek može ponuditi i smještaj u hotelu Pelhalm, 5* (Kensington) u kojem je smještena Hrvatska kuća.

Osim rukometa vladala je potražnja i za atletikom, tenisom, košarkom, veslanjem, vaterpolom, taekwondom... Od navedenih sportskih natjecanja klijentima su još uvijek na raspolaganju ulaznice za taekwondo - 6. srpnja i 8. kolovoza.

Podsjetimo, adriatica.net Grupa i njene tvrtke članice ekskluzivni su zastupnik za Hrvatsku za prodaju ulaznica za nadolazeće Olimpijske igre. Kao službena agencija svojim klijentima nudi ulaznice, smještaj i sve ostale usluge u vrijeme održavanja sportskog događaja godine.

Kao što je već spomenuto, do prije nekoliko tjedana u ovom je segmentu prvenstveno zabilježen interes korporativnih klijenata. Klijenti su uglavnom tražili a la carte aranžmane na upit, s naglaskom na smještaj nedaleko Hrvatske kuće.

U korporativnom segmentu cijene aranžmana ovisile su o letu i trajanju boravka; imamo prodane pakete od 5.000,00 kn do 25.000,00 kn po osobi (paketi uključuju: avion, hotel, ulaznice, za veće grupe transfer i razgled grada i asistenciju).

Sve dodatne informacije dostupne su na broju telefona 091 4121 110 i na  e-mail adresi: nikolina.frklic@adriatica.net (kontakt osoba Nikolina Frklić).

 

 

 

 

 

Vaši komentari