Loading...

Ostvarena suradnja Adriatic.hr i Trivaga

28.01.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Adriatic.hr dovršio API integraciju privatnog smještaja s portalom Trivago

Adriatic.hr, jedna od vodećih agencija po pitanju online rezervacije privatnog smještaja u Hrvatskoj, predstavila je svojevrsni iskorak u ponudi privatnog smještaja. 

Naime, privatni smještaj u sklopu ponude Adriatic.hr bit će izlistan na najvećoj web stranici za usporedbu cijena smještaja online – Trivago. 

Tako je Adriatic.hr jedna od prvih turističkih agencija koja je zahvaljujući naporima internog tima uspješno dovršila API integraciju privatnog smještaja za portal Trivago.  Uz usporedbu cijena hotela Trivago je svojim uslugama dodao i ponudu privatnog smještaja, a zahvaljujući spomenutoj integraciji agencija Adriatic.hr je na njihovim stranicama uspjela izlistati vlastitu cjelokupnu ponudu privatnih smještaja koja broji preko 14.000 smještajnih jedinica.

Adriatic.hr svoj uspjeh zahvaljuje konstantnoj primjeni tehničkih rješenja i inovacija što je u konačnici dovelo i do stalne potrage za novim idejama kojima bi se unaprijedilo tržište iznajmljivanja privatnog smještaja. “Praćenjem trendova na tržištu, uočena je prilika i potreba za ostvarivanjem partnerskih suradnji s raznim globalnim tvrtkama kojima se Adriatic.hr vrlo brzo nametnuo kao najvažniji domaći poslovni partner”,  ističu iz agencije Adriatic.hr 

Više informacija možete naći ovdje.

 

Izvor: HrTurizam.hr

Foto: Adriatic.hr

 

 

Vaši komentari