Loading...

Otkrivanje dubrovačke rivijere na motociklu

06.05.2013
Gulliver travel d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Gulliver Easy Ride je nova ponuda pustolovnih izleta turističke agencije Gulliver travel

Na vidikovcu Dubravica održana je prezentacija novih pustolovnih izleta pripremljenih u okviru izletničke ponude Gulliver travela za regiju Dubrovnik u sezoni 2013.  Izleti su predstavljeni pod zajedničkim imenom GULLIVER EASY RIDE, a izvode se na motociklima Yamaha XVS950A Midnight Star.

Riječ je o pet izleta koji svima pustolovnog duha pružaju mogućnosti otkrivanja dubrovačke rivijere, ali i susjednih Crne Gore te Bosne i Hercegovine, na drugačiji način.

Svaki od izleta započinje upoznavanjem s vodičem / instruktorom, sigurnosnim mjerama i tehničkim svojstvima motocikla Yamaha XVS950A. Nakon toga, ovisno o itineraru pojedinog izleta, slijedi prava motociklistička pustolovina. Redoviti izleti, namijenjeni stranim i domaćim turistima, kreću 6. svibnja, a ovisno o izletu osmišljeni su kao poludnevni odnosno cjelodnevni izleti.

U Gulliveru vjerujemo kako smo ovim izletima obogatili vlastitu ponudu pustolovnih izleta, ali i općenito ponudu na području Dubrovnika jer je riječ o ekskluzivnom izletu dostupnom isključivo u našoj ponudi.

Svi sudionici su tijekom prezentacije imali mogućnost vožnje na motociklima Yamaha XVS950A Midnight Star kako bi osjetili barem djelić pustolovine koju pruža Gulliver Easy Ride.

Osim predstavljenim izletima, ponuda Gulliver travela je ove godine obogaćena s još jednim ekskluzivnim izletom u Gulliverovom aranžmanu RIBANJE I RIBARSKO PRIGOVARANJE (izlet ribarskom kočom), čije predstavljanje najavljujemo za 10. svibnja.

Detaljni opisi GULLIVER EASY RIDE izleta dostupni su ovdje.

Vaši komentari