Loading...

Otvara se Fun Park Mirnovec u Biogradu na Moru

14.07.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prvi tematsko - zabavni park za djecu i odrasle u Hrvatskoj i regiji svoja vrata otvara 15. srpnja 2017.

U subotu, 15. srpnja 2017. otvara se prvi tematsko - zabavni park za djecu i odrasle u Biogradu na Moru. Park će, po uzoru na svjetske centre adrenalinske zabave, na 45 000 četvornih metara imati preko dvadeset atrakcija i sprava podijeljenih u tri tematske cjeline: 

  • svemir
  • gusarski grad
  • divlji zapad

Roller-coasteri, adrenalinsko klatno, panoramski kotač, mega ljuljačka, vodeni tobogan, pomorska bitka, rotirajuća dizalica, bajkoviti vrtuljci i kanui za najmlađe, samo su neke od budućih atrakcija parka.
Zabavu na atrakcijama upotpunjavat će prateći sadržaji: ugostiteljske ponude, suvenirnica, razni zabavljači (glumci, pjevači, stand-up komičari, žongleri, mađioničari i cirkusanati), večernji koncerti i događanja.

Ova prva domaća tvornica zabave proizvodit će program svakodnevno i već u prvoj godini poslovanja privući veliki broj posjetitelja. Park kao kombinacija adrenalinskih vožnji i tematizirane obiteljske zabave na jednom mjestu, novost je na tržištu regije, koja ne izaziva samo ogroman interes domaće javnosti već će bez sumnje obogatiti i turističku ponudu Hrvatske.

Više informacija pronađite ovdje.

 

Izvor i foto: Fun Park Mirnovec

 

Vaši komentari