Loading...

Otvoren Muzej osjeta u Splitu

11.01.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Koji je dio muzejske grupe Museum of Senses, čiji muzeji se nalaze u Pragu i Bukureštu

Muzej osjeta u Splitu dio je muzejske grupe Museum of Senses, čiji muzeji se nalaze u Pragu i Bukureštu. Muzej osjeta u Splitu nalazi se unutar trgovačkog centra City Center One u Splitu te je posvećen istraživanju glavnih osjeta i podijeljen je u 5 glavnih zona: zonu vida, sluha, mirisa, dodira i balansa. 

Prostor je ispunjen mnogim interaktivnim predmetima, glazbenim, svjetlosnim, mirisnim i walk-in instalacijama te predmetima na dodir koji prenose muzejske koncepte na razigran i kreativan način. Među najpopularnijim eksponatima i muzejskim sobama ističe se obrnuta soba, instalacije s mirisima Dalmacije i dalmatinskih vjetrova, laserska harfa, glazbene klupe, krevet of čavala, vortex tunel, eksponati s tajanstvenim predmetima, 3D slike i brojne druge.

Osim interaktivnog obilaska za grupe turista, školske ekskurzije ili individualne posjetitelje, prostor je idealan i za različite oblike incentive aktivnosti kao što su team building s senzoričkim aktivnostima, business breakfast, domjenak ili obljetnica tvrtke, edukacije i radionice, family day tvrtke te degustacije vina, sireva, čokolade i drugih proizvoda.

Posjet muzeju idealan je odabir ukoliko se turistički sadržaj kombinira s drugim kulturnim ili gastronomskim sadržajima, a za vrijeme kišnog vremena može se kombinirati s shopping posjetom City Centru One kao dio turističkog programa “leisure day”.

Dodatne informacije pronađite ovdje ili na službenim stranicama muzeja

Za rezervacije, upite i daljnje dogovore kontakt osoba za B2B prodaju u Museum of Senses (Split, Prag i Bukurešt) je Ana Gašparović, ana@museumofsenses.com, 099 680 31 35.

Izvor i foto: Muzej osjeta u Splitu 

 

Vaši komentari