Loading...

Otvorena javna rasprava o nacrtu pravilnika za školska putovanja

19.03.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Javna će rasprava biti otvorena do 19. travnja 2015. godine

 
"Cilj izmjena i dopuna Pravilnika je jasnija razrada mogućnosti pripreme i realizacije različitih aktivnosti izvan škole koje se provode isključivo u funkciji realizacije nacionalnog kurikuluma i nastavnog plana i programa, kao i omogućavanje odabira ponude svim roditeljima učenika za koje se izvanučionička nastava planira, čime će se na transparentniji način omogućiti odabir davatelja usluga", navodi mzos.hr.
 
Javna će rasprava biti otvorena do 19. travnja 2015. godine. Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje načelne primjedbe i prijedloge na cjelokupni tekst, kao i konkretne primjedbe i prijedloge na pojedine članke predložene u Nacrtu Pravilnika, uz jasna obrazloženja, i to putem obrasca koji se može preuzeti OVDJE.
 
Popunjeni obrazac potrebno je dostaviti u priloženom dokumentu do 19. travnja 2015. godine na adresu elektroničke pošte: javnarasprava-izleti@mzos.hr. Po završetku savjetovanja, sva pristigla očitovanja bit će javno dostupna na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Anonimni i uvredljivi komentari neće biti objavljeni.
 
Za dodatne upite vezano uz postupak javnog savjetovanja može se obratiti na adresu elektroničke pošte: javnarasprava-izleti@mzos.hr.
 
Nacrt Pravilnika dostupan je na stranicama Ministarstva i OVDJE

Vaši komentari