Loading...

Otvorene prijave za Dane hrvatskog turizma 2017.

12.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 25. i 26. listopada 2017. godine na Malom Lošinju

U organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice, Dani hrvatskog turizma održat će se 25. i 26. listopada 2017. na Malom Lošinju.

Ove godine sudionike očekuju zanimljiva predavanja, radionice i skupovi. Neke od tema o kojima će se ove godine govoriti na Danima hrvatskog turizma su svjetski turistički trendovi, izgradnja nacionalnih turističkih brandova te uloga nacionalnih turističkih organizacija u sustavu turizma. Obzirom da je 2017. proglašena „Međunarodnom godinom održivog turizma za razvoj“  na skupu će posebno biti obrađena tema održivog razvoja.

Za vrijeme DHT-a Hrvatska gospodarska komora tradicionalno organizira i „17. Hrvatski turistički forum“ koji se ove godine bavi temom budućnosti turističke industrije s gostovanjem renomiranih inozemnih stručnjaka.

Također, održat će se tradicionalni susret predstavnika Vlade RH s turističkim djelatnicima, a bit će dodijeljene i ''Godišnje hrvatske turističke nagrade'' te će i HGK u akciji “Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ po 21. put zaredom nagraditi turistički poslovni sektor - hotele, kampove, hostele, DMC putničke agencije, marine, charter kompanije, spa/lječilišta i restorane.

Svi zainteresirani mogu pristupiti prijavi ovdje.

Više o Danima hrvatskog turizma možete pročitati ovdje.

 

Izvor i foto: Ministarstvo turizma Republike Hrvatske

 

Vaši komentari