Loading...

Otvorene prijave za Global Tourism Economy Forum

25.07.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Međunarodni Forum će se održati u Macau 16. i 17. listopada 2017. godine

Global Tourism Economy Research Centre koordinira organizaciju šestog Global Tourism Economy Foruma (GTEF) koji će se održati u Macau od 16-17.10.2017. godine.

Kao platforma za međunarodnu razmjenu, GTEF se do sada etablirao kao jedan od najutjecajnijih događanja u turizmu i srodnim industrijama potičući održivi razvoj globalne turističke industrije s fokusom na Kinu. Ključna uloga Kine u globalnom turizmu bila je istaknuta i na ovogodišnjem ITB-u u Berlinu gdje je najavljen fokus ovogodišnjeg Foruma na zemlje Srednje i Istočne Europe (Central and Eastern Europe - CEE).

Program Foruma sastoji se od Business Matching sastanaka i niza tematskih prezentacija vodećih dionika, stručnjaka te predstavnika javnog i privatnog sektora za promociju, investiranje i suradnju u turizmu. Listu kineskih poslovnih partnera koji se očekuju na Forumu možete pronaći ovdje.

Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati, osim na web stranici Foruma - ovdje, potrebno je popuniti prilog Business Matching Form gdje su navedene opcije i troškovi sudjelovanja.

Zahvaljujući angažmanu Hrvatske turističke zajednice (HTZ), Hrvatska će kao destinacija biti predstavljena na štandu odabrane partner regije ovogodišnjeg GTEF-a za područje CEE. Kako bi predstavnici HTZ-a bili informirani o svim hrvatskim sudionicima na Forumu ljubazno se mole da svoju prijavu koju će slati organizatorima pošalju na znanje i gospođi Mirjani Resner na e-mail: mirjana.resner@htz.hr.

 

Izvor i foto: HTZ i http://gte-forum.com

Vaši komentari