Loading...

Otvorene prijave za godišnje nagrade Hrvatske turističke zajednice

27.07.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Priznanja će se dodjeljivati za iznimni doprinos pojedinaca, tvrtki i ustanova u razvitku hrvatskog turizma

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i ove godine dodjeljuje godišnje turističke nagrade kao posebno priznanje za iznimni doprinos pojedinaca, tvrtki i ustanova u razvitku hrvatskog turizma.

HTZ je od ove godine uvela novi koncept i kategorije u sklopu nagrade „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“. Do sad se navedena nagrada dodjeljivala u 26 kategorija, a od ove se godine dodjeljuje u ukupno 14 kvalitetno i sveobuhvatno definiranih kategorija: agencijski djelatnik; turistički animator; turistički vodič; djelatnik u hotelskom objektu ili kampu; djelatnik u ugostiteljskom objektu (kuhar, konobar, slastičar, sommelier, itd.); privatni iznajmljivač; domaćin turističkog seljačkog domaćinstva; policajac; vatrogasac; djelatnik u pomorskom prijevozu; djelatnik u zračnom prijevozu; djelatnik u cestovnom prijevozu; prodavač; djelatnik na uređenju i održavanju okoliša.

Kandidature za nagradu „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“ zaprimaju se do 27. srpnja 2018. godine, a mogu ih podnijeti turističke zajednice, ministarstva, strukovne udruge, tvrtke te jedinice lokalne samouprave putem online obrasca.

Koncept Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada sastoji se od šest kategorija: Destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Inovacija godine, Atrakcija godine, Nagrada poslovnom sektoru (Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku) i nagrada Ljudi u turizmu. Prijave su otvorene do 13. kolovoza 2018. godine, a sve o prijavama možete pronaći ovdje

Prijave i kandidature za godišnje nagrade „Anton Štifanić“ i „Nagrada za životno djelo“ zaprimaju se od strane fizičkih i pravnih osoba do 31. kolovoza 2018. godine ispunjavanjem online obrasca.

Nagrade će se dodijeliti na Danima hrvatskog turizma koji se ove godine održavaju na Hvaru 25. i 26. listopada.

Više informacija o dodjeli nagrada moguće je pronaći ovdje kao i na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice.

Izvor i foto: HTZ

Vaši komentari