Loading...

Otvorene prijave za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče

23.11.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Veleučilište u Karlovcu organizira seminar za opći i posebni dio za Karlovačku, Ličko-senjsku i Zagrebačku županiju te Grad Zagreb

Poslovni odjel Veleučilišta u Karlovcu, na temelju Rješenja Ministarstva turizma i sporta, organizira i provodi seminar za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče – opći dio te posebni dio za Karlovačku, Ličko-senjsku, Zagrebačku županiju i Grad Zagreb.

Navedeni seminar i ispit organiziraju se i izvode temeljem odredbi Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17, 25/19, 98/19, 42/20) i Pravilnika o stručnom ispitu za turističke vodiče i ispitnom programu za turističke pratitelje (NN 50/2008, 120/2008).

Početak seminara je 13. prosinca 2021., a održava se radnim danima u poslijepodnevnim satima (od 16 sati), dok se obavezna terenska nastava održava vikendom.

Teorijski dio nastane izvodit će se u predavaonicama uz mogućnost održavanja dijela nastave online, ovisno o epidemiološkoj situaciji. Praktični dio nastave (simulacija stručnog vođenja turista) bit će organiziran na lokacijama u Karlovačkoj i Ličko-senjskoj županiji te Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

Prijave se zaprimaju do 10. prosinca 2021. godine.

Više informacija o tečaju za turističke vodiče i načinu prijave pročitajte ovdje.

Izvor i foto: Veleučilište u Karlovcu

 

Vaši komentari