Loading...

Otvorene prijave za program „Menadžment kamping resorta“ u Opatiji

19.10.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Riječ je o prvom programu cjeloživotnog obrazovanja, a prijaviti se možete do 20.12.2017. godine

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji otvara program cjeloživotnog obrazovanja kroz stručno usavršavanje za poslove „Menadžment kamping resorta“. Službeno potvrđen od strane Senata Sveučilišta u Rijeci, ovo je prvi program cjeloživotnog obrazovanja iz kamping menadžmenta u Hrvatskoj. 

Predavanja će se održati od 22. do 26. siječnja 2018. godine, a program će omogućiti polaznicima učenje i svladavanje specifičnih znanja iz područja suvremene kamping usluge. Stečena znanja i kompetencije doprinijet će razvoju ukupne kamping ponude u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, čime se u cjelini ostvaruje značajna konkurentska prednost Hrvatske kamping usluge na Mediteranu. 

Po završetku programa, polaznici će biti kompetentni za pružanje složenije kamping usluge te izgrađivanja poduzetničke sposobnosti izgradnje i vođenja kampa. Stečena znanja i vještine doprinijet će razvoju ukupne kamping ponude i jačanju konkurentnosti Hrvatske kamping usluge na Mediteranu.

Prijave su otvorene do 20. prosinca 2017., a prijavnice se mogu predati osobno na Fakultetu u Uredu za studente, poslati poštom na adresu „Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Primorska 42 Ika, p.p. 97, 51 410 Opatija“ ili na e-mail adresu anita.radnic@fthm.hr, uz naznaku „Menadžment kamping resorta“.

Na web stranici Fakulteta možete pronaći pojedinosti o prijavi, potrebnoj dokumentaciji i ostale informacije.

 


Izvor i foto: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Vaši komentari