Loading...

Otvorene prijave za radionicu: Izvršenje ugovora o putovanju u paket aranžmanu

11.11.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Radionica će se održati u Splitu (19.11.), Opatiji (27.11.) i Zagrebu (28.11.)

Nastavno na dva ciklusa održanih radionica na temu izazova primjene Zakona o pružanju usluga u turizmu i Direktive (EU) 2015/2302 o putovanjima u paket aranžmanima i povezanim putnim aranžmanima te ostalih relevantnih propisa za pružanje usluga turističkih agencija, najavljujemo zadnju radionicu u kojoj će naglasak biti stavljen na primjenu Direktive (EU) 2015/2302 o putovanjima u paket aranžmanima i povezanim putnim aranžmanima, odnosno na izvršenje ugovora o putovanju u paket aranžmanu.

Zakon o pružanju usluga u turizmu definira nove obveze turističkih agencija u svezi izvršenja ugovora o putovanju u paket aranžmanu te višu razinu zaštite od nesolventnosti. Kroz teorijski dio i praktične primjere na radionici ćemo Vas uputiti na potrebu provedbe određenih standardnih operativnih procedura kod provedbe paket aranžmana sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu. Radionica se sastoji od 3 bloka: Izvršenje ugovora o putovanju u paket aranžmanu, Predstavljanje paketa ugovorne dokumentacije kod putovanja u paket-aranžmanu i pitanja i odgovori.

Treći ciklus radionica će se održati u Splitu 19.11.2019., Opatiji 27.11. i Zagrebu 28.11., a predavači će biti Željko Trezner i Igor Mucalo, odvjetnik.

Prijaviti se možete putem linka za prijavu, a više informacija dostupno je ovdje.

Izvor i foto: UHPA

 

Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.

 

Vaši komentari