Loading...

Perspektive razvoja golf ponude Hrvatske

02.05.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prva konferencija o golf turizmu Hrvatske održat će se od 28. do 29. svibnja 2018. u Poreču

Prva konferencija o golf turizmu Hrvatske pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskog olimpijskog odbora i Grada Poreča, kao nastavak aktivnosti prema Mjeri 1. Akcijskog plana razvoja golf ponude, održat će se u Hotelu Laguna Parentium (partner Konferencije) u gradu Poreču, 28. i 29. svibnja 2018. godine.

Cilj konferencije je informiranje i edukacija o jednom od najkonkurentnijih i najprofitabilnijih oblika turizma u svijetu uz stvaranje pozitivne percpcije razvoja golfa u javnosti uz naglasak na procese izdavanja potrebnih rješenja, dozvola potrebnih za izgradnju golf igrališta i privlačenje investitora.

Prvi dan održat će se panel rasprava, predstavljanje pozitivnih međunarodnih primjera razvoja golfa, edukativna predavanja na znanstveno-stručnoj razini. Sudionici će imati mogućnost interakcije i razmjene iskustava s turističkim liderima i golf stručnjacima. Drugi dan održat će se u suradnji s Hrvatskim golf savezom i Golf klubom Parentium, golf škola na vježbalištu u Zelenoj laguni pod vodstvom Dražena Slamara, golf savjetnika i Diega Žužića, hrvatskog golf reprezentativca.

Dodatne informacije o konferenciji pronađite ovdje ili kontaktirajte gospođu Sunčanu Matić putem e-maila: info@lux-promocija.com

 

Izvor i foto: LUX promocija

 
 

 

Vaši komentari