Loading...

Peta po redu konferencija o golf turizmu u Zaprešiću

07.10.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 14. listopada 2019. godine

Peta konferenciju o golf turizmu održat će se 14. listopada 2019. u Novim dvorima u Zaprešiću. Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Središnjeg državnog ureda za sport, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskog olimpijskog odbora, Udruge gradova i Grada Zaprešića.

Sudionici konferencije govorit će o razvoju golf turizma i njegovim pozitivnim učincima, imat će priliku upoznati uspješna iskustva austrijskog golf turizma, a konferencija donosi i rezultate prvog istraživanja javnog mišljenja o golf turizmu u Hrvatskoj.

Hrvatska ima velik potencijal za razvoj golf turizma zbog razvijene turističke infrastrukture, klime koja pogoduje igranju veći dio godine, a govornici na prethodnoj konferenciji o golf turizmu složili su se kako Hrvatska definitivno treba golf jer je to selektivni oblik turizma koji donosi izrazitu dodanu vrijednost i povećava učinke za razvoj destinacije te omogućuje produljenje turističke sezone. Dobrobiti koje golf turizam donosi prije svega uključuju ekonomske učinke i učinke na društvo i zajednicu, na zdravlje te učinke u segmentu zaštite okoliša.

U okviru 5. Konferencije o golfu održat će se dvije panel rasprave. Prva panel rasprava održat će se na temu "Krenimo u razvoj golf turizma", dok će druga panel rasprava biti na temu "Pozitivni utjecaj golfa na razvoj turizma".

Program 5. konferencije o golf turizmu dostupan je ovdje.

Izvor i foto: Golf Tourism Croatia

 

Vaši komentari