Loading...

Plava Krava ove godine i u Šibeniku

02.08.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

VW kombi u ulozi mobilnog ureda od ove godine i u gradu Šibeniku i okolici

Promotivno dizajnirani kultni VW kombi - ili Plava Krava - mobilni je ured turističke zajednice Rogoznice koji već četvrtu godinu oduševljava goste i mještane. Vremešni oldtimer ove godine doživio je temeljitu restauraciju i unapređenje funkcija tako da se sada otvaranjem krova transformira u pravi Info ured na kotačima te svojom neformalnošću i atraktivnim izgledom osvaja pažnju prolaznika.

Kako se promocija na ovakav način pokazala više nego uspješnom, od ove godine Mobilni Visitor Centar uz Rogoznicu, promovirat će i pokrivati područje Šibenika i okolice.

Plava Krava funkcionira po principu info ureda u kojem turisti mogu saznati sve korisne informacije o sadržajima u destinaciji i to tamo gdje se u tom trenu najčešće kreću. Kombi svojom prilagodljivošću i pristupačnošću pruža priliku i za kvalitetno ispitivanje gostiju o zadovoljstvu boravkom u destinaciji i savjetovanje lokalnih aktera u turizmu o vrijednostima destinacije i njezinom identitetu.

“Rado smo podržali ovakav inovativan projekt te bismo dugoročno željeli da cijela Šibensko-kninska županija nastupa kao jedna cjelina koja gostu može ponuditi toliko različitih vrijednosti na malom prostoru. Suština ovog projekta je inovacija, mobilnost informacija i pristupačnost gostu. Upravo tako želimo nastupati kao destinacija na tržištu“, rekao je Dino Karađole, direktor TZ grada Šibenika.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HrTurizam

Foto: TZ Šibensko-kninske županije

Vaši komentari