Loading...

Počele prijave na projekt mobilnosti u Njemačkoj

01.10.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za sudionike mobilnosti su osigurana financijska sredstva za životne, putne i troškove pripreme, a prijavnicu je potrebno poslati najkasnije do 4. studenog ove godine

Zanima vas njemačko tržište, jačanje suradnje s njemačkim turističkim agencijama i turoperatorima te razvijanje vlastitih znanja i vještina? Ako je odgovor 'da, da i da', onda  predlažemo sudjelovanje u programu mobilnosti, koji će se održati od prosinca 2013. do travnja 2014. godine.

Prijave na projekt su u tijeku, a aktivnosti su planirane za deset sudionika, odnosno pet, u ovom, prvom pozivu. Za sudionike mobilnosti su osigurana financijska sredstva za životne, putne i troškove pripreme, a prijavnicu je potrebno poslati najkasnije do 4. studenog ove godine.

Kandidati za mobilnost trebaju imati podmirene obveze prema UHPA-i te prisustvovati jednom od dva pripremna seminara (Zagreb, 23.10. ili Zadar 24.10.) Prednost prilikom prijave je i ako kandidati sami pronađu partnera u Njemačkoj kod kojeg će realizirati mobilnost te ako imaju Travelife certifikat. Prednost je i ako rade na osmišljavanju, kreiranju i realizaciji proizvoda, i/ili su uključeni u marketinške aktivnosti. Dodatno će se, pri odabiru sudionika, vrednovati sudjelovanje u projektu Upoznaj Hrvatsku, sudjelovanje na UHPA radionicama/seminarima te motivacijsko pismo.

Program mobilnosti financijski je podržala Europska komisija kroz program „Leonardo da Vinci Mobilnost – Osobe na tržištu rada“ .Projekt uključuje UHPA-u kao koordinatora projekta i ASR - udrugu neovisnih putničkih agencija Njemačke kao partnera domaćina.

Potrebne dokumente za prijavu možete preuzeti ovdje

 

Vaši komentari