Loading...

Počinje prvi Zadar Street Food Festival

30.09.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održava se od 30.09. – 04.10.2020.

Trendovi u gastronomiji u posljednje vrijeme zamjenjuju klasičnu restoransku sa street food ponudom, a da u tome ne zaostaje Zadar pokazat će i prvi Zadar Street Food Festival kroz 5 dana održavanja.

Uz epidemiološku situaciju koja diktira druženja na otvorenom, kraj ljeta idealno je vrijeme za festival i da svi Zadrani, ali i gosti koji će se taj tjedan naći u Zadarskoj županiji, dožive jedinstveno gastronomsko iskustvo.

Na jednoj od najljepših lokacija u Zadru (Puntamika, Bamboo beach bar), posjetitelji će moći uživati uz glazbeni program domaćih DJ-a i vrhunskim jelima koja će pripremati zadarski ugostitelji.

Tako će posjetitelji moći isprobati street food specijalitete koje će pripremati probrana ekipa iz Hedonista dining & hangout, OX meet & eat, Maguro restoran & sushi bar, DELIMARIS Fish & chips, Salsa Rossa, Burgers & more i PIK sa svojim Volim roštilj specijalitetima. Svaki posjetitelj naći će nešto za sebe, od vrhunskih burgera, ribljih i mesnih specijaliteta, posebne Pinsa pizza...

Organizatori su se pobrinuli i za ljubitelje slatkog, a za taj kutak bit će zadužena kavana Danica koja će u svojoj ponudi imati vrhunski talijanski sladoled te Bamboo ice s velikim izborom palačinki.

Uz more, zalazak sunca, "ulične" i cjenovno pristupačne varijante najdražih jela u izvedbi zadarskih ugostitelja, posjetitelji će uživati u vrhunskoj ponudi pića uz ekipu Cocktail & gin bara by Bamboo.

Više o Zadar Street Food Festivalu pročitajte ovdje.

Izvor i foto: Zadar Street Food Festival 

 

Vaši komentari