Loading...

Poljska aviokompanija LOT uvodi let prema Hrvatskoj

26.11.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Izravni let će od lipnja 2020. povezivati Varšavu i Rijeku

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj predstavlja hrvatsku turističku ponudu u sklopu sajma TT Warsaw, koji se ove godine održao od 21. do 23. studenoga u Varšavi. Na svečanom otvorenju sajma iz poljskog avioprijevoznika LOT najavili su otvaranje nove izravne aviolinije za Hrvatsku, a riječ je o letu koji će od lipnja 2020. povezivati Varšavu i Rijeku. 

„Uvjerena sam kako će nova izravna linija iz Varšave za Rijeku svim Poljacima dodatno približiti Hrvatsku kao atraktivnu i poželjnu destinaciju, ali i Rijeku kao Europsku prijestolnicu kulture. Naša prisutnost na sajmu TT Warsaw je vrlo važna jer je riječ o sajmu na kojem sudjeluju svi ključni predstavnici turističke industrije Poljske“, izjavila je direktorica Predstavništva HTZ-a u Poljskoj Agnieszka Puszczewicz, dodavši kako naša zemlja i dalje uživa status jedne od najpopularnijih inozemnih destinacija među Poljacima.

Dodajmo kako je u dosadašnjem dijelu godine s poljskog tržišta ostvareno gotovo milijun dolazaka i više od šest milijuna noćenja čime se ovo tržište, zajedno s Njemačkom, Slovenijom, Austrijom i Italijom, nalazi među top pet inozemnih tržišta s kojih se ostvaruje najveći turistički promet. 

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HTZ

Foto: LOT

 

 

Vaši komentari