Loading...

Posljednji krug ISO radionica

04.04.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Visoka razina znanja i iskustvo uključenih agencija će kroz ovaj projekt biti dokumentirani i jednostavnije preneseni na buduće nove djelatnike agencija

Treći i posljednji krug radionica u sklopu projekta implementacije i certificiranja sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008 održat će se u Zagrebu, Opatiji i Trogiru.

Radionica za Središnju Hrvatsku održat će se u Zagrebu od 8. do  9. travnja na Veleučilištu Vern. Za Istru i Primorje dvodnevna radionica održava se od 10. do 11. travnja na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Trogir je mjesto održavanja radionica za Dalmaciju, a točna lokacija je Hotel Sveti Križ, od 15. do 16. travnja.

Visoka razina znanja i iskustvo uključenih agencija će kroz ovaj projekt biti dokumentirani i jednostavnije preneseni na buduće nove djelatnike agencija.

Rezultati uključenih sudionika će, osim certifikacije, biti vrlo praktičan svojevrsni priručnik rada turističkim agencijama koji će uključivati obrasce i upute za jednostavniji i sistematičniji rad u turističkim agencijama. Ne na štetu kreativnosti, već kao podrška za izradu novih, inovativnih i kvalitetnih proizvoda.

Više o projektu čitajte u prvom broju UHPA Stručne revije na 78 stranici.

UHPA Stručna revija

 

Fotogalerija s prijašnjih radionica

Vaši komentari