Loading...

Poslovna MICE radionica u Varšavi

13.02.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 2. travnja, a rok prijave je 25.02.2019.

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u Poljskoj organizira specijaliziranu MICE radionicu u Varšavi koja predstavlja jedan od koraka organiziranog uvođenja destinacije na poljsko MICE tržište.

Zahvaljujući direktnim avionskim linijama iz Varšave otklonjena je glavna zapreka u realizaciji MICE evenata iz Poljske, stoga će se po prvi puta u Poljskoj organizirati specijalizirana MICE poslovna radionica i to 2. travnja 2019.

"Prepoznatljivost bogatstva hrvatske turističke ponude na poljskom tržištu iz godine u godinu stalno jača, te nam je izuzetno zadovoljstvo konstatirati da je Hrvatska za poljske goste godinama već jedna od omiljenih destinacija, s toga želimo uvesti Hrvatsku i u sam vrh najatraktivnijih MICE destinacija za Poljake", poručuju iz HTZ-a.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje potrebno je ispuniti ON-LINE prijavnicu i uplatite odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana. Prijave su otvorene do popunjenja slobodnih mjesta, odnosno najkasnije do ponedjeljka, 25.02.2019. do 12 h.

Sve detalje o radionici i programu možete pronaći ovdje.

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

 

 

 

 

Vaši komentari