Loading...

Poslovna radionica Buy Croatia Skandinavija

02.05.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 24. svibnja 2019. godine u Zagrebu

U pripremi je specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia Skandinavija za agente s područja Skandinavije koja će programom obuhvatit područje Zagreba i Istre.

Poslovna radionica namijenjena je svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima u cilju povećanja turističkog prometa s tržišta Skandinavije na tržište Hrvatske. U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Croatia Airlinesa, Turističke zajednice Grada Zagreba te Turističke zajednice Istarske županije, inozemni predstavnici turističkih agencija imat će priliku u okviru studijskog putovanja upoznati glavni grad Hrvatske  te dio Istarske županije u periodu od 23. do 26. svibnja 2019.

Poslovna radionica održat će se u Zagrebu u petak, 24. svibnja 2019. od 10:00 do 12:30 sati u  hotelu Westin.

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski gospodarski turistički subjekti, odnosno hotelijersko – turističke tvrtke, putničke agencije i DMC.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje potrebno je ispuniti ONLINE prijavnicu te platiti odgovarajuću kotizaciju, najkasnije tjedan dana prije održavanja radionice.

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 20.5.2019. do 12:00 sati kada će se zaključiti popis sudionika koji će biti objavljen na www.htz.hr.

Za sva dodatna pitanja vezana uz način prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.

Više o radionici pročitajte na stranici Hrvatske turističke zajednice.

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

 

 

Vaši komentari