Loading...

Poslovna radionica Buy Croatia zdravstveni turizam

11.03.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se u Malom Lošinju 28. ožujka 2019.

U pripremi je specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia zdravstveni turizam koja će programom obuhvatit područje Zagreba i Kvarnera. Poslovna radionica održat će se u Malom Lošinju  u četvrtak, 28. ožujka 2019. od 10:30 do 12:30 sati. 

Poslovna radionica namijenjena je svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima specijaliziranim za zdravstveni turizam u cilju povećanja turističkog prometa s tržišta Njemačke, Skandinavije, Francuske, Rusije, Italije i Mađarske na tržište Hrvatske. U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Grada Zagreba, te Turističke zajednice Primorsko - goranske županije inozemni predstavnici turističkih agencija imat će priliku u okviru studijskog putovanja upoznati glavni grad Hrvatske te Crikvenicu i Mali Lošinj  u periodu od 25. do 29. ožujka 2019.

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski gospodarski subjekti koji u svojoj ponudi imaju usluge zdravstvenog turizma.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje treba ispuniti ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu na www.htz.hr i uplatiti odgovarajuću kotizaciju, najkasnije tjedan dana prije održavanja radionice, bez koje prijava nije valjana. Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta ne popune,  a najkasnije do 21.03.2018. do 12:00 sati kada će se zaključiti popis sudionika koji će biti objavljen na www.htz.hr.

Više informacija možete pročitati ovdje, a za sva dodatna pitanja vezana uz način prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

Vaši komentari