Loading...

Poslovna radionica: Sell Croatia u Kijevu

07.02.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za hrvatske i ukrajinske partnere održava se 25.03.2020.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) organizira poslovnu radionicu Sell Croatia za hrvatske i ukrajinske partnere u Kijevu (Ukrajina) 25.ožujka 2020. godine. 

Ožujak je idealno vrijeme za dogovaranje poslova, obzirom da tada turoperatori i turističke agencije u Ukrajini intenzivno pripremaju putovanja u Hrvatsku te finaliziraju svoje ljetne  programe. Također, 25.03.2020. je prvi dan velikog turističkog sajma UITT u Kijevu na kojem će se pojaviti veliki broj regionalnih ukrajinskih TO i TA, koji su bitni za povećanje turističkog prometa s ovog emitivnog tržišta, a koji se očekuju na radionici.

Svi zainteresirani za sudjelovanje trebaju ispunite ON-LINE prijavnicu na www.htz.hr, za maksimalno dvije osobe po tvrtki (uključeni stol s 4 stolice i pauza za kavu),  najkasnije do 24.02.2020. ili do popunjenja predviđenih mjesta (25).

Lista ukrajinskih sudionika neće biti dostupna na web stranici već će se dostavljati svim registriranim sudionicima u trenutku kada će biti definirana.

HTZ može otkazati poslovnu radionicu najkasnije mjesec dana prije najavljenog datuma održavanja o čemu je dužna obavijestiti do tog trenutka prijavljene sudionike. U slučaju više sile poslovna radionica može biti otkazana do dana njenog održavanja.

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava možete kontaktirati workshop@htz.hr, a za ona vezana uz samu organizaciju radionice predstavništvo HTZ-a u Rusiji na e-mail htzmoskva@mail.ru ili na telefon 007 495 258 1507. 

Za dolazak u Ukrajinu nije  potrebna viza, a sve dodatne informacije možete pronaći ovdje

Izvor i foto: HTZ

 

 

Vaši komentari