Loading...

Poslovne radionice Sell Croatia u Kini

09.04.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se u Guangzhou (14.5.2018.) i u Shanghaiu (15.5.2018.)

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom i ove godine organizira poslovne radionice u Kini. Prezentacija Hrvatske i Slovenije te poslovne radionice Experience Croatia, Feel Slovenia održat će se u Guangzhou 14.5.2018., a u Shanghaiu 15.5.2018. godine. 

Nakon radionice u Shanghaiu, HTZ će nastupit na sajmu ITB China koji će se održati od 16. do 18.5.2018. u Shanghaiu. HTZ je zakupio štand na kojem nude mogućnost hrvatskim privrednim subjektima koji sudjeluju na Sell Croatia radionicama da dostave letak s konkretnom ponudom za spomenuto tržište, koji će se umnožiti i dijeliti posjetiteljima.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje potrebno je ispuniti ON-LINE prijavnicu i uplatiti odgovarajuću kotizaciju do petka, 13.04.2018. kako bi se mogle zaključiti liste sudionika koje će se nalaziti na www.croatia.hr

HTZ-ov partner Turkish Airlines osigurao je za sve sudionike poslovne radionice Sell Croatia 20% popusta na avionske karte. Prilikom rezervacije na e-mail ZAGMARKETING@THY.COM molimo da naglasite da ste sudionik poslovnih radionica Sell Croatia Kina.

Za odlazak u Kinu potrebna je viza, a više informacija pronađite u pozivnom pismu.

 

Foto i Izvor: HTZ

 

Vaši komentari