Loading...

Poziv na "Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2017"

18.04.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Forum je namijenjen gospodarstvenicima, poduzetnicima, medicinarima i stručnjacima turističkog i destinacijskog menadžmenta

U organizaciji udruga i klastera zdravstvenog turizma Adriatic regije 12. i 13. listopada 2017. godine održat će se "Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2017" u hotelu Sheraton u Zagrebu. 

Forum je namijenjen gospodarstvenicima i poduzetnicima, medicinarima i stručnjacima turističkog i destinacijskog menadžmenta, te svima koji žele investirati i poslovati u najbrže rastućoj grani gospodarstva.

Cilj Foruma je predstaviti aktualnu ponudu projekata Hrvatske i cijele Adriatic regije te ju podići na razinu cjelogodišnje visokokvalitetne destinacije koja objedinjava zdravstvene, wellness, turističke i ruralno-gastronomske segmente.

Strukturu Foruma čine baze projekata, panel diskusije, plenarne prezentacije projekata, te predstavljanje aktualne ponude zdravstvenog turizma, dok će na okruglim stolovima glavnu riječ voditi iskusni poduzetnici, developeri, predstavnici vlada država u regiji, organizatori putovanja, hotelijeri, klasteri i stručna udruženja, medicinska industrija i brojni drugi.

Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski, uz simultano prevođenje.

Detaljne informacije o Investicijskom forumu pogledajte u brošuri.

Sve dodatne informacije možete potražiti i na službenim stranicama Foruma.

 

Izvor i fotografija:  Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2017

Vaši komentari