UHPA.hr
Loading...

Poziv na virtualnu radionicu: Croatian Virtual Get2Gether - Scandinavia

31.03.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Poslovna radionica održat će se 14. travnja 2021.

Uslijed trenutnih tržišnih okolnosti koje značajno utječu na načine turističke promocije, Hrvatska turistička zajednica (HTZ) organizira virtualnu poslovnu radionicu na tržištu Skandinavije koja će se održati 14. travnja 2021. godine.

Predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva (predstavnicima ugostiteljskih objekta skupine hoteli, ugostiteljskih objekata skupine kampovi, turističkih agencija i TZŽ) HTZ želi omogućiti virtualne sastanke s partnerima iz Skandinavije kako bi na taj način bili u izravnim kontaktima na tržištu, razmijenili informacije, susreli nove partnere te dogovorili suradnju.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Croatian Virtual Get2Gether poslovnoj radionici – Scandinavia potrebno je ispuniti prijavnicu ovdje. Sudjelovanje na poslovnoj radionici je besplatno te se može prijaviti jedan predstavnik po turističkom subjektu.

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 13.04.2021. do 16.00h  kada će se zaključiti popis sudionika koji je dostupan na web stranici.

Svi prijavljeni/registrirani sudionici imat će mogućnost traženja pravog partnera i zakazivanja virtualnog sastanka putem svog virtualnog profila koji se kreira tijekom prijave. Trajanje pojedinačnog sastanka predviđeno je na 20 min.

Za dodatna pitanja vezana uz način prijave kontaktirajte workshop@htz.hr, a za ona vezana uz tržište i inozemne sudionike Predstavništvo HTZ-a u Skandinaviji na e-mail vedran.susic.se@croatia.hr

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: HTZ

 

Vaši komentari