Loading...

Poziv za sudjelovanje na kontakt seminaru „Networking Vocational Education and Business: A Contact Making Seminar for Erasmus+”

31.08.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za ovaj kontakt seminar predviđeno je sudjelovanje pripadnika iz 3 sektora u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja: zdravstvo, turizam, ugostiteljstvo i zelene tehnologije

Agencija za mobilnost i programe EU poziva na prijavu za sudjelovanje u kontakt seminaru pod nazivom „Networking Vocational Education and Business: A Contact Making Seminar for Erasmus+”.

Svrha seminara je poboljšati suradnju između poslovnog i obrazovnog svijeta, omogućiti povezivanje organizacija koje dolaze iz svijeta rada i onih iz obrazovnog sustava s krajnjim ciljem osmišljavanja Erasmus+ projekata mobilnosti i projekata partnerstava u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Za ovaj kontakt seminar predviđeno je sudjelovanje pripadnika iz 3 sektora u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja: zdravstvo, turizam & ugostiteljstvo i zelene tehnologije. Ciljna skupina seminara su europski sudionici (iz Finske, Njemačke, Italije, Islanda, Slovenije i Švedske) koji dolaze iz ova 3 sektora, a koji su zaposleni u poduzećima, organizacijama koje provode strukovno obrazovanje ili osposobljavanje, istraživačkim institutima i ostalim relevantnim tijelima.

Seminar će se održati u hotelu Neptun u Dubrovniku u razdoblju od 13. do 15. listopada 2015. godine. Budući da je seminar međunarodnog karaktera radni jezik je engleski.

Na seminaru će biti 50 sudionika iz cijele Europe, a 7 mjesta je rezervirano za sudionike iz Hrvatske. Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske. 

Doprinos za sudjelovanje na seminaru iznosi 50,00 EUR po sudioniku, dok Agencija za mobilnost i programe EU pokriva tro¹kove smje¹taja za 2 noæenja, sve planirane obroke, kulturne aktivnosti i materijale za seminar. Sudionici sami plaæaju putne tro¹kove.

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem registracijskog obrasca.

Krajnji rok za prijavu na seminar je 07.09.2015.

Više informacija možete pronaći u sljedećim prilozima ovdje.

 

Vaši komentari