Loading...

Pozivamo obiteljski turizam na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2019.

06.02.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prijava objekta zaprima se do 19.02.2020. godine

U okviru akcije Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2019. i ove godine provest će se ocjenjivanje obiteljskog smještaja te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja. Priznanjem Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku odaje se priznanje najboljima u hrvatskom turizmu za kvalitetu i izvrsnost.

Hrvatska gospodarska komora provodi ocjenjivanje od 1997. godine, a od 2015. godine i za obiteljski smještaj, kako bi osvijestili javnost o važnosti pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu i nagradili najbolje.

Kategorije u kojima će se ocjenjivati najbolji smještaji su: na obali (more, jezero, rijeka), u gradu, za obitelj, za aktivni odmor, za wellness odmor, za boravak s ljubimcima, smještaj bez barijera, eko smještaj, najoriginalniji smještaj, smještaj u prirodi i najbolji smještaj u ruralnom turizmu.

Nositelj ocjenjivanja obiteljskog smještaja je Zajednica obiteljskog turizma HGK.

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prvu fazu čini prikupljanje i obrada fizičkih pokazatelja, dok u drugoj fazi stručna komisija vrednuje kvalitativne pokazatelje s posebnim naglaskom na specijaliziranim uslugama i sadržajima koje objekt nudi.

Prijave objekta za akciju Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2019. zaprimaju se do 19.02.2020. godine popunjavanje prijavnice.

Dodjela priznanja održat će se u sklopu Foruma obiteljskog smještaja u Pazinu 27. i 28. ožujka 2020. godine.

Izvor i foto: HGK

 

Vaši komentari