Loading...

Pozivamo Vas na 20. Berzu banja

25.07.2014
YUTA - Serbia National Association of Travel Agencies
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Udruženje toplica Srbije u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija YUTA, u periodu od 24. do 26. rijna 2014. godine, u toplicama Junaković organizira 20. Berzu banja (Burza toplica).

Pozivamo Vas od 24 – 26. rujna 2014. godine, u toplicama “Junaković” na 20. Berzu banja (20. Burzu toplica), s novim konceptom, koji će sudionicima osigurati kvalitetan i, nadamo se uspješan, poslovni kontakt s tur operaterima iz Srbije, svih zemalja u okruženju, i Rusije. Uz to ćemo pozvati i organizatore putovanja i stručnih skupova, osiguravajuće tvrtke i sindikate. 20. Berzu banja organiziramo u suradnji s Nacionalnom turističkom organizacijom (TOS)

Ono što će ovu Burzu bitno razlikovati od prethodnih 19, je sudjelovanje “hosted bayera” koji obujmom i kvalitetom poslovanja zaslužuju iti naši gosti, uz obvezu podređenog broja sastanaka “jedan na jedan”s predstavnicima ponude u toplicama Srbije. Stvarno jedinstvena prilika da na jednom mestu u tri dana napravite dobar posao!

B2B sastanci neće biti jedini sadržaj Burze – organiziramo i seminare za stjecanje praktičnih i operativnih znanja, kao i obvezni obilazak Apatina, gala večeru, nacionalnu večer i još mnogo toga. Neka nešto ostane i kao iznenađenje. Potrudit ćemo se da organiziramo sastanke s predstavnicima resornih ministarstava, jer s novom Vladom imamo i te kako o čemu razgovarati.

Sve informacije o Burzi dostupni su u ovim dokumentima:

Vaši komentari