Loading...

Predstavljen program Adventa u Zagrebu 2018.

13.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Treću godinu zaredom Zagreb u igri za titulu najbolje božićne destinacije u Europi

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) prisustvovala je konferenciji Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) na kojoj je najavljen ovogodišnji Advent u Zagrebu u razdoblju od 2. prosinca 2017. do 7. siječnja 2018.

Predstavili su ga gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld u prisutstvu direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjana Staničića te predstavnika partnerskih tvrtki Croatia Airlinesa, Turkish Airlinesa i HŽ Putničkog prijevoza.

Adventski program će se ove godine održavati na sedam lokacija manje jer je smanjenjem broja lokacija pojačan kulturni program, a gradonačelnik Bandić dodao je kako je ove godine poseban naglasak na kvaliteti, a ne na kvantiteti.

Tako će i ove godine posjetitelji moći uživati u Ledenom parku, Fuliranju, Adventu na Zrinjevcu i Strossu, Priči s Griča, Klovićevim dvorima i drugim zanimljivim lokacijama.

Među ovogodišnjim adventskim novostima je otvaranje jedne od vila kompleksa Ureda predsjednice Republike Hrvatske - Vile Prekrižje, a najavljeno je i otvaranje svjetske izložbe "Nikola Tesla, mind from the future", koja će se preseliti u New York nakon Zagreba. 

Obzirom da je Zagreb opet u igri za titulu najbolje božićne destinacije u Europi, pozivamo sve da glasuju prvih deset dana prosinca na linku.

Kompletan popis lokacija Adventa u Zagrebu pogledajte ovdje

 

Izvor i foto: UHPA

 

Vaši komentari