Loading...

Predstavljeni programi turističkih agencija za Splitsko-dalmatinsku županiju

20.01.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Programi su okupljeni pod nazivom Upoznaj Srednju Dalmaciju, a projekt je realiziran suradnjom TZ Splitsko-dalmatinske županije i UHPA-e

Novi turistički programi, kojima je cilj produljiti sezonu u Splitsko-dalmatinskoj županiji, predstavljeni su 20. siječnja u Splitu. Upoznaj Srednju Dalmaciju donosi više od sto programa preko dvadeset agencija na hrvatskom i engleskom jeziku. Na predstavljanju ovog regionalnog projekta sudjelovao je Joško Stella, direktor TZ Splitsko-dalmatinske županije i Jurica Glavina, član Upravnog odbora UHPA-e i  voditelj regije Srednja Dalmacija pri UHPA-i.

„Projekt će zaživjeti već ove predsezone, a potpuni zamah će imati u posezoni, ali maksimalno radimo na marketingu kako bi postigli da zaživi što prije",  poručio je  Stella.

Jurica Glavina osvrnuo se na suradnju UHPA-e i TZ Splitsko-dalmatinske županije. „Ideja je bila da koristeći znanja i kompetencije naših djelatnika u agencijskom poslovanju i kombinirajući ih s resursnom osnovom koju županija ima ponudimo razlog dolaska u županiju“, izjavio je Glavina.

Dodao je da je UHPA u projektu imala savjetodavnu funkciju te da je u suradnji s TZ-om održan niz edukacija za djelatnike putničkih agencijama i direktore turističkih zajednica na području Splitsko-dalmatinske županije. Edukacije su se većinom vezale na teme razvoja i promocije turizma posebnih interesa.

Upoznaj Srednju Dalmaciju rezultat je dugogodišnje suradnje TZ Splitsko-dalmatinske županije i UHPA-e koja se naročito intenzivirala u posljednje dvije godine kada je Splitsko-dalmatinska županija postala UHPA preporučena destinacija godine 2013./2014., a potom i premium partner UHPA-e 2014./2015.

 

Vaši komentari