Loading...

Prezentacija „Vinske ceste Podgorice“

06.02.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održava se u sklopu manifestacije „Dani Crne Gore u Zagrebu – Kreativna Crna Gora“

„Dani Crne Gore u Zagrebu – Kreativna Crna Gora“  manifestacija je u organizaciji Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore, Ministarstva kulture, Ministarstva održivog razvoja i turizma, Glavnog grada Podgorica, Privredne komore i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u suradnji s Ambasadom Crne Gore u Zagrebu. Manifestacija će se od 6. – 13. veljače održati u Europskom domu u Zagrebu.

Turistička organizacija Podgorice u sklopu manifestacije će  7.  veljače s početkom u 12 sati u Europskom domu organizirati prezentaciju „Vinske ceste Podgorice“ gdje će predstavnici turističke industrije moći, zajedno sa sommelierima, upoznati bogatu vinsku i gastronomsku ponudu podgoričke regije i potencijale za razvoj ovog oblika turizma.

Promocija turističke ponude u Zagrebu nastavit će se na Trgu bana Josipa Jelačića gdje će se posjetiteljima u subotu, 9. veljače distribuirati promotivni materijal turističke ponude Crne Gore, a posjetitelji će ujedno biti u prilici degustirati tradicionalne gastro proizvode.

Turistička organizacija Podgorica sudjelovat će i u zajedničkoj prezentaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, 11. veljače te će tom prilikom predstaviti turističku i gastro ponudu Podgorice.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: Turistička organizacija Podgorice

 

 

Vaši komentari