Loading...

Prijave za World Leisure International Innovation Prize

10.08.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Pobjednik će imati priliku prezentirati projekt na sajmu World Leisure Expo u Kini

World Leisure Organization (WLO) poziva organizacije s implementiranim kreativnim rješenjima koja potiču lokalnu, nacionalnu ili internacionalnu slobodu s ciljem razvoja pojedinaca i zajednica, da se prijave na sedmo izdanje World Leisure International Innovation Prize.

Inovacija može značiti novu ideju ili pronalaženje kreativnih rješenja postojećih problema u području kulture, turizma, sporta i rekreacije uključujući različite vrste inicijativa koje se odnose na politiku, upravljanje, obrazovanje, istraživanje, djecu, prirodu, putovanja itd.

Projekt pridonosi promicanju društvene, kulturne, ekonomske i ekološke kvalitete u zajednici, a prijaviti se mogu sve javne, dobrovoljne organizacije, kao i organizacije privatnog sektora. 

Pobjednik će moći koristiti titulu ''2017 World Leisure International Innovation Prize Winner'' i ''Innovation Prize'' logo, te prezentirati projekt na sajmu World Leisure Expo u Kini s pokrivenim putnim troškovima.

Prijave su moguće do 31. kolovoza 2017. do 12:00 sati (Central European time - CET), a potrebno ih je poslati u pdf formatu na e-mail: secretariat@worldleisure.org.

Za sve dodatne upite možete se obratiti na secretariat@worldleisure.org. 
 
Više informacija o prijavi i uvjetima pronađite ovdje i na službenim stranicama.
 
 
Izvor: UNWTO
Foto: WLO
 

 


 

Vaši komentari