Loading...

Priopćenje: Teroristički napad u Barceloni

18.08.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Nastavno na jučerašnji teroristički napad u Barceloni, turističke agencije članice Udruge hrvatskih putničkih agencija te ured UHPA-e prate situaciju te su u stalnom međusobnom kontaktu

Agencije čiji putnici se trenutno nalaze u Barceloni, odnosno Španjolskoj u stalnom su kontaktu s njima, vodičima, pratiteljima kao i lokalnim poslovnim partnerima. Među putnicima nema stradalih te zasad nema zahtjeva za povratak u zemlju. Također, agencije trenutno ne bilježe otkaze putovanja čija se realizacija očekuje u narednom periodu.

Daljnje aktivnosti i informacije koordinirat ćemo s nadležnim tijelima koji za zadaću imaju utvrđivanje sigurnosti građana izvan Republike Hrvatske poput Ministarstva vanjskih i europskih poslova i o tome obavijestiti naše članove i putnike.

Naša je preporuka svim putnicima i turističkim djelatnicima da i sami redovito prate službene informacije Ministarstva vanjskih i europskih poslova i lokalnih vlasti u Španjolskoj.

Za dodatne informacije molimo da kontaktirate Ivanu Maltar, voditeljicu ureda UHPA-e na e-mail adresu: ivana.maltar@uhpa.hr .
 

Vaši komentari