Loading...

Pripremni seminar Javnog poziva za udruženo oglašavanje

25.09.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 02.10.2018. u Zagrebu

Glavni ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ) objavio je JAVNI POZIV za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2019. godini s rokom za podnošenje svih prijava do 15. listopada 2018. godine.

Pozivamo vas na pripremni seminar za prijavu na Javni poziv udruženog oglašavanja koji će se, u suradnji s HTZ-om, održati u utorak, 02. listopada 2018. s početkom u 14:00 sati u Velikoj dvorani Glavnog ureda HTZ-a (Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb). Pripremni seminar održat će se kako bi se prijavitelji lakše, brže i kvalitetnije pripremili za prijavu te sugeriramo da za potrebe sudjelovanja proučite natječajnu dokumentaciju.

Ukoliko imate otvorena pitanja i eventualne nejasnoće možete ih dostavite putem linka za prijavu u nastavku kako bi se kolege iz HTZ-a mogli što kvalitetnije pripremiti i dati konkretne odgovore na pristigla pitanja.

Molimo da prijavu za dolazak na seminar izvršite OVDJE najkasnije do petka, 28.09.2018., do 12:00h.

Angažiranost predstavnika UHPA-e u turističkom vijeću HTZ-a rezultirala je evidentno boljim uvjetima za turističke agencije stoga vas svakako pozivamo da se prijavite na poziv i iskoristite sredstva za oglašavanje.

Podsjećamo kako su planirana sredstva za udruženo oglašavanje u 2019. godini raspoređena kroz tri modela:

  1. Udruženo destinacijsko oglašavanje sustava turističkih zajednica
  2. Udruženo oglašavanje ponude destinacije - Nositelji oglašavanja u ovom modelu mogu biti turističke agencije i nositelji ostalih oblika turističke ponude destinacije
  3. Udruženo oglašavanje ponude nautičkog turizma - Nositelji oglašavanja u ovom modelu mogu biti subjekti pružatelji usluga u nautičkom turizmu (marine, organizatori paket-aranžmana na objektima nautičkog turizma i sl.)

Prijave na modele 1 i 2 podnose se turističkim zajednicama županija, a prijave za model 3 HTZ-u.

U slučaju spriječenosti dolaska, Ured UHPA-e Vam stoji na raspolaganju.

Izvor i foto: HTZ & UHPA

Vaši komentari