Loading...

Produžen rok za natječaj Obrazovanje za poduzetništvo i obrt

29.09.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Do 27. listopada potrebno je podnijeti projektnu prijavu, a Ured UHPA-e na raspolaganju je za besplatne konzultacije članovima zainteresiranim za prijavu na natječaj

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava pokrenulo je natječaj Obrazovanje za poduzetništvo i obrt s ciljem podizanja kvalitete stručnog obrazovanja te povećanja stope zapošljavanja. Do 27. listopada potrebno je podnijeti projektnu prijavu, a najniži iznos traženih sredstava za financiranje je 30 tisuća kuna, a najveći 300 tisuća kuna. Na natječaj se mogu prijaviti subjekti malog gospodarstva: trgovačko društvo ili obrt.
 
Stoga je Ured UHPA-e na raspolaganju članovima zainteresiranim za prijavu na natječaj za besplatne konzultacije. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 01/483 6131 ili na e-mail ivica.projic@uhpa.hr.
 

Prihvatljive aktivnosti:

- Osposobljavanja za posebne stručne/poduzetničke vještine potrebne malim i srednjim poduzećima, zaposlenicima u sektoru malog i srednjeg poduzetništva, obrtnicima i zaposlenicima u obrtima

- Edukacija poduzetnika, obrtnika i njihovih zaposlenika (stručne osposobljenosti, majstorska zvanja, prekvalifikacije, stručna usavršavanja, seminari i tečajevi koje provode ustanove za obrazovanje odraslih kojima se stječu poduzetničke i stručne kompetencije)

- Aktivnosti povezane s upravljanjem provedbom projekta,

- Aktivnosti povezane s informiranjem javnosti i vidljivošću.

Prihvatljivi izravni troškovi:

Troškovi rada zaposlenih na projektu

a) Troškovi plaća osoba (i svi troškovi povezani s plaćom) koje izravno sudjeluju u provedbi projektnih aktivnosti:

b) Troškovi putovanja u zemlji i inozemstvu za zaposlene na projektu:

c) Troškovi putovanja u zemlji i inozemstvu za krajnje korisnike projekta (studijska putovanja, manifestacije, edukacije i slično)

Troškovi vanjskih usluga neposredno vezanih uz projekt,  npr.: savjetodavne usluge; usluge prevođenja; usluge izobrazbe i osposobljavanja; usluge s područja informacijsko-komunikacijske tehnologije.

Više o natječaju ovdje
 

Vaši komentari