Loading...

Program Astronomskog centra Rijeka za lipanj 2018. godine

21.05.2018
Rijeka sport d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Uz redovan program prikazivat će se film za strane turiste na engleskom jeziku

Astronomski centar Rijeka, objekt kojim upravlja Rijeka sport d.o.o. donosi novi program za period od 1. do 30. lipnja 2018. godine.

Digitalni planetarij utorkom će prikazivati film Utrka do Zemlje, srijedom Carstvo svjetlosti i film za strane turiste na engleskom jeziku: „SEEING! A Photon's Journey Across Space, Time & Mind“, četvrtkom show Zemlja – svemirski dragulj, a petkom održava show Vodič noćnim nebom – proljeće/ljeto. Subotom je planirana Matineja za najmlađe: show Moj prvi pogled u nebo, Pojas zodijaka Zvjezdarnica koja ovisi o vremenskim uvjetima i uz najavu.        

U izvanrednom programu 5. i 6. lipnja održava se Fiumare/Festival mora u organizaciji Odbora Fiumare, Astronomskog centra Rijeka i Akademskog-astronomskog društva Rijeka.

Program za strane turiste počinje od 13. lipnja do 19. rujna 2018. godine koji će srijedom u 20 sati prikazovatri film „SEEING! A Photon’s Journey Across Space, Time & Mind“. Film se prikazuje na engleskom jeziku. Ukoliko grupa od 8 ljudi ili više želi pogledati drugi film na nekom od stranih jezika, potrebna je prethodna najava na 051/455 700 ili astronomski-centar-rijeka@rijekasport.hr. 

Krajem mjeseca, od 29. lipnja, održava  se show Vodič noćnim nebom – ljeto, a 30. lipnja, povodom Dana asteroida u 19:30 sati prikazat će se live show Mala tijela Sunčevog sustava. Tablicu programa za lipanj možete preuzeti ovdje.

Više informacija pronađite ovdje ili na službenim stranicama Astronomskog centra Rijeke

Kontakt:

Astronomski centar Rijeka (Rijeka sport d.o.o.)
T. 051 / 455-700; F. 051 / 455-701
e-mail: astronomski-centar-rijeka@rijekasport.hr
www.astronomski-centar-rijeka.hr

Izvor i foto: Rijeka sport d.o.o.

Vaši komentari