Loading...

Program događanja u Zagrebačkoj županiji od 20. do 24. svibnja

19.05.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zagrebačka županija, prema izboru Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) je domaća destinacija godine 2014/2015, što je rezultat dugoročne suradnje TZ Zagrebačke županije i UHPA -e

Zagrebačka županija atraktivna je cjelogodišnja izletničko-rekreacijska destinacija, zelena okolica grada Zagreba, županija bogate povijesti, tradicije, kulturne i crkvene baštine, očuvane prirode i izuzetnih krajolika. Kulturna ponuda Zagrebačke županije raznolika je i bogata. Brojne su manifestacije koje se organiziraju tijekom godine, njih gotovo tristo, a koje privlače turiste iz okolice, ali i iz susjednih zemalja. Nije drugačije ni ovaj tjedan, a program događanja je dostupan ovdje.

Podsjetimo, Zagrebačka županija, prema izboru Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) je domaća destinacija godine 2014/2015, što je rezultat dugoročne suradnje  TZ Zagrebačke županije i UHPA -e, a pogotovo kada je riječ o razvoju prepoznatljivih i pamtljivih turističkih proizvoda za razvoj ponude kontinentalnog turizma. Stoga pozivamo na posjet znamenitostima i ljepotama Zagrebačke županije.

Vaši komentari