Loading...

Projekt ISO 9001:2008: Rok za prijavu produžen do 9. listopada 2012.

02.10.2012
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prema očekivanjima, projekt ISO 9001:2008 je pobudio veliki interes među članovima i rezultirao s 44 prijave koje znače i početak realizacije projekta. U dogovoru s partnerima na projektu, produžili smo rok za prijavu.

Podsjećamo da je cilj projekta unaprijediti poslovanje, a time i konkurentnost turističkih agencija uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001:2008 te provesti certifikaciju agencija koje će se uključiti u projekt. Projekt će se realizirati u suradnji s konzultantskom tvrtkom IQ d.o.o. i certifikacijskom kućom Lloyd Register Quality Assurance.

Upravljanje kvalitetom će pomoći agencijama u boljem razumijevanju i praćenju potreba kupaca, postizanju većeg stupnja zadovoljstva i povjerenja kupaca-korisnika, efikasnijem poslovanju, povećanju produktivnosti i profitabilnosti poduzeća, poboljšavanju interne komunikacije i ostvarivanju kontinuiranog rasta i razvoja.

Više o samom projektu pogledajte na članskim stranicama u kategoriji Edukacija pod temom Projekt ISO 9001:2008.

Ukoliko se želite uključiti pozivamo vas da prijavnicu pošaljete na e-mail adresu: ivica.projic@uhpa.hr najkasnije do 9.listopada 2012.

Vaši komentari