Loading...

Projekt: Najbolje u Hrvatskoj

18.05.2012
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U sklopu projekta “Najbolje u Hrvatskoj” koji provodi portal www.vikendplaner.info u suradnji s centrom za istraživanje tržišta GfK, građani su imali priliku izabrati što smatraju najboljim u Hrvatskoj.

Građani su mogli glasati za atrakcije koje je nominirao  portal www.vikendplaner.info  u suradnji sa županijskim turističkim zajednicama. Izbor se održao u sljedećim kategorijama: 1. Prirodne ljepote, 2. Povijesni lokaliteti, 3. Značajne osobe, 4. Događaji i običaji, 5. Kultura (muzeji, galerije, kazališta), 6. Sport i rekreacija, 7. Restorani s posebnom gastro ponudom, 8. Smještaj, 9. Zabava i noćni život, 10. Shopping, 11. Hrvatski proizvod koji treba probati.

Rezultati, preporuke i kritike građana su dostupni na portalu www.najboljeuhrvatskoj.info i  mobilnoj aplikaciji za iPhone pod nazivom “The Best in Croatia”. Aplikacija je istovremeno GPS turistički vodič s preko 2963 atrakcije, a osim toga  služi i kao planer te foto album putovanja.  Priprema se i verzija za android uređaje.

“Ovo je veliki projekt s preko tri tisuće nominacija za svaku županiju vezano uz prirodu, osobe, kulturu, događanja, sport, smještaj, restorane, shopping.  Sve što možete dobiti nalazi se na  stranici, a onda na portalu vikendplaner.info nudimo načine kako iskoristiti sve te sadržaje” – objasnio je Dražen Cvijetić, voditelj projekta.

Projekt je i dalje otvoren, a svi zainteresirani građani mogu slati svoje prijedloge, izostavljene informacije ili fotografije.  Ovo je inovativan način promocije hrvatskog turizma, usmjeren prema domaćem tržištu, a ujedno i zanimljiv sadržaj kojim će se obilježiti početak turističke sezone.

Vaši komentari