Loading...

Promocija kulturne baštine i turističke ponude Međimurja u Zagrebu

12.02.2018
Etno art travel - Malo selo d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Međimurje daruje srce uz zvuke pjesme - „Ljubav se ne trži niti ne kupuje“…

Pod nazivom - „Ljubav se ne trži niti ne kupuje - već ju otvorenim srcem Međimurje daruje" u organizaciji DMK Etno Art Travel agencije uz potporu Međimurske županije i njezine turističke zajednice, a povodom obilježavanja Europske godine kulturne baštine, 9. veljače je u Hrvatskoj kući – Materina priča, tradicijski uređenom izložbenom prostoru u Preradovićevoj 31 u Zagrebu održano svečano otvorenje promocije kulturne baštine i turističke ponude Međimurja.

Promocija je bila bogata predavanjima i prezentacijama koje su održali mnogobrojni relevantni stručnjaci, predstavnici institucija i profesionalci iz područja prirodne i kulturne baštine. Predstavili su se novi projekti, tradicija, izrađivale lijepe uspomene kroz radionice i dogovorili zanimljivi turistički proizvodi koji će se ponuditi tijekom ove i narednih godina.

Nakon Zagreba, nastavak promocije i izložbe kulturne baštine i turističke ponude Međimurja nastavit će se u restoranu Međimurski dvori u Lopatincu. Izložba se otvara 17. veljače u 17 sati, a moći će se razgledati svaki vikend do 25. ožujka, subotom od 11 do 22 sata te nedjeljom od 11 do 20 sati.

Više ovom događaju pročitajte ovdje.  

Tekst: Marija Barić

Foto: DMK Etno Art Travel

Vaši komentari