Loading...

Promotivna akcija “Tjedan odmora vrijedan“ od 16. do 25.10.2020. godine

08.09.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za sve zainteresirane prijave će biti otvorene do 1. listopada

Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica otvorili su prijave za sve zainteresirane subjekte iz turističkog sektora da se uključe i postanu dio promocije hrvatskog turizma kroz zajedničku akciju Tjedan odmora vrijedan u terminu od 16. do 25. listopada 2020. godine.

Podsjećamo kako je cilj potaknuti domaće goste da putuju i upoznaju druge dijelove Hrvatske tijekom post sezone u tjednu od 16. do 25.10. uz značajne uštede, nudeći im upola niže cijene za sve turističke proizvode i usluge: smještaj, prijevoz, ugostiteljstvo, posjeti nacionalnim parkovima, kazalištima, adrenalinskim aktivnostima i slično.

Za sudjelovanje u akciji do 1. listopada 2020. mogu se uključiti svi s turizmom povezani subjekti poput hotela, privatnih iznajmljivača, turističkih agencija, restorana, nacionalnih parkova i parkova prirode, muzeja, galerija, ugostitelja te subjekata adrenalinskog i zdravstvenog turizma. 

Hrvatska turistička zajednica će ponovno aktivirati zasebnu web stranicu tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/  na kojoj će se svi zainteresirani u nekoliko jednostavnih koraka moći uključiti u obujmu odnosno kapacitetima prilagođenim vlastitim mogućnostima te svoje cijene za taj tjedan prilagoditi uvjetima određenima od strane nosioca projekta Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice.

Nositelji projekta provest će veliku nacionalnu kampanju kojom će animirati domaće turiste na korištenje aktivnosti i usluga hrvatskog turističkog tjedna.

Sudionici koji se odluče biti dio ove kampanje na svojim objektima moći će izložiti vidljive službene vizuale te na taj način jasno komunicirati prema javnosti da su dio ove nacionalne kampanje.

Izvor i foto: MINTS & HTZ

 

Vaši komentari