Loading...

Promotivni film TZG Crikvenice osvojio vrijednu nagradu

14.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prestižna nagrada za "Discover, enjoy, repeat" dodijeljena je na festivalu "Silafest 2017." u Velikom Gradištu

Nakon što je sredinom kolovoza osvojio nagradu festivala "US International Film & Video Festival" iz Los Angelesa, promotivni film Turističke zajednice Grada Crikvenice ˝Discover, enjoy, repeat" dobio je nagradu ˝White acacia˝ (Beli bagrem) za najbolju montažu na Međunarodnom festivalu turističkog i ekološkog filma ˝Silafest 2017.˝, u rujnu ove godine u Velikom Gradištu (Republika Srbija).

Riječ je o festivalu koji okuplja najeminentnije autore iz cijeloga svijeta te je dio lanca CIFFT-a, Međunarodnog udruženja turističkih filmskih festivala, a na njemu su sudjelovali i filmovi iz Slovenije, Velike Britanije, Austrije, Njemačke, Nizozemske, Danske, Portugala, Grčke, Švicarske, SAD-a, Turske i Egipta. 

Od četiri verzije filma nagrađena je najduža verzija, u kojoj se isprepliću gastronomija, prekrasne plaže, prirodne ljepote, zdravlje, sport, rekreacija i zabava, raznovrsna događanja, tradicija te kulturno-povijesna baština. Promotivni film "Discover, enjoy, repeat"  jedna je od najupečatljivijih i najoriginalnijih pozivnica na dolazak u destinaciju koja sljedeće, 2018. godine, obilježava 130 godina turizma. 

Više o dodijeljenoj nagradi doznajte ovdje, a pobjednički video pogledajte ovdje.

Podsjećamo kako je UHPA prepoznala intenzivni razvoj te izuzetne rezultate i rast turističkih pokazatelja destinacije te odabrala Crikvenicu za preporučenu domaću destinaciju godine 2017./2018.

Ako ste propustili vijest o UHPA-inoj novoj domaćoj destinaciji pročitajte ju ovdje

 

 

Izvor i fotografija: Turistička zajednica Grada Crikvenice

 

 

Vaši komentari