Loading...

Promotivni spot HTZ-a nominiran za prestižnu nagradu

28.03.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Online glasanje otvoreno je do subote 31.3.2018.

"Travel Video Awards" je organizacija osnovana od strane nezavisnih filmaša i brandova iz cijelog svijeta koja nagrađuje inovativne i inspirativne videozapise.

Promotivni video Hrvatske turističke zajednice "Ambasadori hrvatskog turizma" nominiran je od strane "Travel Video Awards" za nagradu u potkategoriji "Best Video by a Tourism Organization". Video je prepoznatljiv po tome što Hrvatsku, kao atraktivnu turističku destinaciju predstavljaju Luka Modrić, mario Mandžukić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dean Lovren, Marin Čilić, Dario Šarić, Maksim Mrvica, Zrinka Cvitešić i 2Cellos.

Povodom nominacije direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Stančić izjavio je: "Ponosni smo što je naš posljednji promotivni video, u kojem sudjeluju globalno prepoznatljive hrvatske zvijezde, ambasadori hrvatskog turizma nominiran za prestižnu svjetsku nagradu. Ova nominacija za nas predstavlja profesionalnu satisfakciju, ali i dokaz naše kreativnosti i inovativnosti, odnosno potvrdu od strane struke da u Hrvatskoj turističkoj zajednici, zajedno s partnerima, kreiramo vrhunski međunarodno prepoznatljivi promotivni sadržaj."

Online glasanje otvoreno je do subote 31.3.2018., a svoj glas možete dati ovdje. Svečana dodjela nagrada održat će se 9.4.2018. u Las Vegasu.

 

Izvor i foto: HTZ

 

 

 

Vaši komentari