Loading...

Prva regionalna B2B konferencija o kineskom tržištu

05.02.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 14. ožujka 2019. u Zagrebu

ProConcept organizira prvu regionalnu konferenciju o kineskom turističkom tržištu s naglaskom na ključna rješenja kako pristupiti najvećem tržištu na svijetu. Konferencija će se održati 14. ožujka 2019. u hotelu Academia – Zagreb.

Neke od tema o kojima će biti riječ na konferenciji su usporedba kineskog turističkog tržišta i kineskih turista koje poznajemo i susrećemo danas u Hrvatskoj i regiji, profil kineskog turističkog tržišt, studije slučaja s hrvatskog tržišta te ključni koraci u strategijskom planiranju nastupa na kineskom tržištu. Uz to, konferencija nudi direktan kontakt s iskusnim poznavateljima kineskog turističkog tržišta.

Konferencija je namijenjena vlasnicima i menadžerima turističkih ili ugostiteljskih objekata, agencijama za kreativan online marketing, stručnjacima za tržišnu komunikaciju, rukovoditeljima javnih institucija, nacionalnih parkova, a posebno direktorima turističkih zajednica te turističkim agencijama i agencijama koje organiziraju izlete i druge tipove doživljaja.

Dodatne informacije o konferenciji, kao i o roku prijave i cijeni kotizacije možete naći na službenoj stranici ProConcepta.

 

Izvor i foto: ProConcept.hr

 

Vaši komentari