Loading...

Prva sjednica novog saziva Upravnog odbora UHPA- e

26.04.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Odlukom Upravnog odbora UHPA-e Vesna Pritchard i Goran Hrnić su i u novom sazivu izabrani za potpredsjednike za inicijativu, odnosno receptivu

Prva sjednica Upravnog odbora UHPA-e u novom sazivu održana je u petak, 26. travnja, u hotelu Sheraton u Zagrebu. Na sjednici, na kojoj su bili prisutni svi članovi Odbora, za potpredsjednike UHPA-e, odlukom Upravnog odbora, ponovno su izabrani Vesna Pritchard (Globtour Event) i Goran Hrnić (Gulliver travel). Pritchard je izabrana kao potpredsjednica Udruge za inicijativu, a Hrnić za receptivu.

Na Skupštini UHPA-e u ožujku birana su nova tijela UHPA-e (Upravni odbor, Nadzorni odbor i Predsjednik UHPA-e)). Tada su u Upravni odbor po prvi put ušli Ljiljana Domijan-Pirjak (Jadroagent), Suzana Kovačević (Kompas Zagreb), Boro Aleksić (Elite travel) i Euro Juričić (Atlas Rabac), a reizabrani članovi su Michele Bassanese (Plavo more), Zlatko Škunca (Sunturist), Jurica Glavina (Eklata), Vesna Pritchard (Globtour event) i Goran Hrnić (Gulliver Travel).

Osim što su izabrani potpredsjednici UHPA-e za receptivu i inicijativu, na Upravnom odboru verificiran je zapisnik sa 20. sjednice prethodnog saziva Upravnog odbora, te je direktor UHPA-e Željko Trezner izvijestio članove o aktivnostima UHPA-e u posljednja dva mjeseca i o planovima u nadolazećem razdoblju.

Vaši komentari