Loading...

Prva stručna virtualna konferencija o turizmu u Hrvatskoj - Meet up: SMART TOURISM 5.0

30.04.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Turistički profesionalci o after corona turizmu u virtualnom susretu 5. svibnja

Prvi virtualni susret o turizmu u Hrvatskoj pod nazivom Meet up: SMART TOURISM 5.0. održat će se u utorak 5. svibnja 2020. godine s početkom u 10 sati.

Neupitno je da i turizam ulazi u epohu „super-pametnog društva 5.0“ u kojem je sve podređeno dobrobiti čovjeka: robotika, umjetna inteligencija, cirkularna ekonomija, održivost i općenito stvaranje okruženja zdravog za život čovjeka i razvoj društva. Stoga će ova prva stručna virtualna konferencija okupit renomirane stručnjake iz zemlje i inozemstva, kako bi razmijenili informacije i iskustva o poslovanju za vrijeme i nakon corona krize te sagledali nove tržišne prilike u budućem “smart” društvu.

Prvi puta 4 turističke manifestacije Turizam 365, HTI Konferencija zdravstvenog turizma, Međunarodni sajam turizma PLACE2GOTaste the Mediterranean zajedno ugošćuju svoje partnere, međunarodne stručnjake i domaće lidere, donose ključne trendove, svjetska i europska iskustva, ideje i projekcije budućeg načina poslovanja te raspravljaju o tome kako se pripremiti za novi oblik turizma nakon krize uzrokovane višemjesečnom izolacijom i prekidom svih putovanja. 

Susreti će se održavati online, a očekuje se sudjelovanje brojnih turističkih profesionalaca iz Hrvatske i regije koji će moći postavljati pitanja panelistima i komentirati putem chat-a. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu ovdje.

Ova platforma ima za cilj uspostaviti komunikaciju među turističkim stručnjacima koji će govoriti o očekivanoj budućoj potražnji u turizmu i putovanjima nakon COVID19, koje (nove) proizvode ponuditi i kako se pripremiti za nove uvjete poslovanja, koje tehnologije mogu pomoći turističkom sektoru i što je potrebno učiniti sada kako bismo (i dalje) bili uspješni.

Više informacija o panelistima i programu pronađite na stranici www.smarttourism.live

Izvor i foto: SMART TOURISM 5.0

 

Vaši komentari