Loading...

Prva Travelife certificirana agencija u Hrvatskoj

26.03.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Riječ je o turističkoj agenciji PerfectMeetings.hr koja je, ističemo, redovni član UHPA-e. „Nagrada nam je veoma značajna jer je potvrda naših nastojanja da poslujemo odgovorno prema okolišu i zajednici“, kazao je direktor agencije Ranko Filipović

Krajem ožujka, od 24. do 26., Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) je u Zagrebu organizirala međunarodni Travelife seminar na kojem je sudjelovalo dvadeset sudionika iz osam država. Tada je dodijeljen i Travelife Partner certifikat jednoj hrvatskoj turističkoj agenciji. Time je turistička agencija PerfectMeetings.hr postala prva i jedina agencija u Hrvatskoj sa spomenutim cetifikatom. „Nagrada nam je veoma značajna jer je potvrda naših nastojanja da poslujemo odgovorno prema okolišu i zajednici“, kazao je direktor agencije Ranko Filipović.

Agencija, koja je i članica UHPA-e, dobivenim certifikatom pokazuje kako poštuje visoke standarde društveno odgovornog poslovanje u turizmu na što usmjeravamo i potičemo sve članove i poslovne partnere UHPA-e. Stoga provodimo projekte vezane uz društveno odgovorno poslovanje kao što je spomenuti projekt i certifikacija Travelife na koji se još uvijek mogu prijaviti turističke agencije, hoteli i ostali dionici u turizmu.

Nagradu je turističkoj agenciji PerfectMeetings.hr uručio  Naut Kusters, direktor Europskog centra za eko i agro turizam, koji upravlja Travelifeom za turističke agencije, a Filipović je sudionicima seminara, budućim savjetnicima i auditorima, prenio iskustva na putu prema Travelife Partner certifikatu.

Inače, PerfectMeetings.hr je jedan od vodećih hrvatskih tvrtki koja je specijalizirana za organizaciju kongresa i sastanaka, motivacijskih putovanja, kompanijskih događanja i specijalnih putovanja sa sjedištem u Zagrebu. Organizira različite vrste događanja,  od manjih susreta rukovodećih ljudi do kongresa s preko tisuću sudionika, diljem Hrvatske i susjednih zemalja. Agencija je redovan član UHPA-e od siječnja 2011.

Vaši komentari